Stefan heeft een ster gevangen

| | | | | - september 20th, 2014

Een korte film geproduceerd door Get Across, scenario en regie Red Cload Films.

“Een week voor zijn verjaardag maakt de fantasievolle Stefan iets wonderlijks mee. Op een slapeloze nacht staart hij vanaf zijn balkon naar de sterrenhemel. Op deze avond lijken de sterren dichterbij te staan dan normaal. Wanneer Stefan een vallende ster ziet, grijpt hij een weckpot en houdt hem in de lucht. Een tweede vallende ster valt. Hij kan zijn ogen niet geloven! Stefan heeft een Ster gevangen…”

Meer informatie over de film op de website

Poster

stefan heeft een ster gevangen poster

DVD-cover

dvd-cover

Visual Effects – Kosmische nevel scène

Visual effects shot (4k) van een nevel in de vorm van een gezin, deze wordt langzaam zichtbaar waarna de ouders afstand van elkaar en hun zoon. Het gezin drijft uit elkaar waarna deze eenzaam en alleen overblijft.

“Stefan doet onderzoek naar sterren in de sterrenwacht. Wanneer hij door de telescoop kijkt, ontdekt hij een nevel die zijn eigen toekomst wel lijkt te verbeelden! Hij ziet zijn ouders ruzien, hoe ze scheiden, hoe verdrietig en alleen hij zelf is. Hij weet nu wat hem te doen staat…”

stefan heeft een ster gevangen nebula

stefan heeft een ster gevangen nebula

stefan heeft een ster gevangen nebula

Leader & Credit roll

Ook ontwikkelde ik voor de film een eenvoudige leader & credit roll gebaseerd op de huisstijl/poster, De film eindigt met een shot van het huis dat ook op de poster terugkomt (full-circle).

stefan heeft een ster gevangen title
stefan heeft een ster gevangen credits